На 15.05.2015 г. клуб Маймунарника ще открие официално концертния сезон 2015 с концерт на групите КОНТРОЛ, Млък! и Холера.
Музикантите от различните поколения пънк групи ще се качат за пръв път на една сцена, за да сложат началото на летните концерти за 2015 г. на откритата сцена в клуб Маймунарника в Борисова градина.

След излизането на парчетата „Герой” и „Това е песента” на КОНТРОЛ, оглавили класацията “KING SIZE 10” на радио Z-ROCK, бандата трупа материал за нов албум. Сет-листа на КОНТРОЛ ще включва нови парчета и ново сценично шоу.

Група Млък! също смята да изненада публиката. След излизането на четвъртия им албум „Балканозавър” през ноември 2014 г. и завъртането на песента „Роб до гроб” в радио ефира и родните класации, музикантите от групата са запретнали ръкави и вече са готови с още една песен в нов, непознат за тях самите стил. Това ще е и първият им концерт след промоционалното турне на „Балканозавър”.

Холера засега не издават своите планове за концерта, но от тях със сигурност можем да очаквам да изсвирят всичките си класики от албума „Уплаши детенце“, продаван по нестандартен начин в кофички за кисело мляко.

Концертът ще започне точно в 20:00 часа, а билетите ще се разпространяват на предварителна продажба в мрежата на TicketPro и в Маймунарника на цена от 15 лв., и на място в деня на концерта на цена от 18 лв., а ПЪРВИТЕ 100 БИЛЕТА ще са на ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА 10 ЛЕВА !

Както винаги, лица под 18 години ще се допускат САМО С ПРИДРУЖИТЕЛ.

Дата

15.05.2015 - 15.05.2015

Начален час

20:00 PM - 22:30 PM

Mестоположение